2

Min første gang…

Posted by FruØ on 8. maj 2015 in Nye indlæg |

ihhh hvor spændende, nervepirrende og en lille smule angstprovokerende, men nu sker det, er netop nu igang med at skrive mit allerførste blog indlæg, her på min helt egen side, det har været noget af en rejse at komme hertil, først har der været en masse overvejelser omkring hvad det ville sige at have en blog, overvejelser for og imod, har læst en vældig masse de sidste par uger og lært vildt meget nyt 😀 derefter skulle jeg finde ud af hvad bloggen skulle hedde, indeholde, se ud osv osv… Og så kom jeg til alt det tekniske med at oprette domæne, installere, programmere og meget andet som jeg, ærligt talt, ikke har en dyt forstand på 😏 og har stadig rigtigt meget at lære på den front 😉

Men nu er jeg endelig kommet hertil, her hvor alt det sjove skal til at ske og jeg kan komme videre med det jeg elsker, at hækle og hygge med en masse kreative projekter, det er nemlig lige præcis det som min plan er med bloggen, at dele en masse opskrifter og kreative ideer med jer 👍🏻

Håber i vil følge med fra starten her på siden 😀

 

hyggelige hæklehilsner Fru Ø.

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Copyright © 2015-2018 Fru Ø All rights reserved.
This site is using the Multi Child-Theme, v2.2, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com