0

Pip-Pip…

Posted by FruØ on 18. maj 2015 in Nye indlæg |

Da jeg stod op i går morges var der fløjet en bitte fugl ind i vores udestue… og siger det bare, jeg er virkelig-virkelig bange fugle (og frøer) – altså som i panisk angst… :/ uff

Forsøgte først, efter bedste evne, at overbevise Bumlebarnet på 3 år, om at han skulle gå ud og lukke dørene mere op, så den stakkels lille pip-fis kunne komme ud igen, men det ville han ikke, han syntes det var vældig hyggeligt bare at sidde og kigge på den :/

Nå, jamen så måtte jeg jo liste(larmende) ind i soveværelset og hviske højt… “piiisttt, sover du skat??” dét gjorde han ikke… ikke mere i hvert fald 😉

så op kom manden og ud kom fuglen, heldigvis 🙂

Okaj tænkte jeg så, da det jo  ikke var første gang at der er fløjet en fugl ind i udestuen, og nok heller ikke ville blive den sidste, blev jeg hurtigt enig med mig, om at jeg hellere måtte gøre noget, få lavet en eller anden form for skræmme-anordning, så jeg ikke længere skulle frygte at blive angrebet af en gråspurv 😉

Jeg var ikke super vild med ideen om de der sorte klistermærke-fugle, som man kan sætte på vinduerne, så gik i tænkebox og i stedet endte det altså med disse Angry Birds, lavet ud af Aluforme (dem der man fx kan lave lasagne eller tærte i)

Lidt smart syntes jeg selv 🙂
11261466_10207026720213342_536676948_n

 

De er ikke svære at lave, tager ikke lang tid, og kan laves med hvilket som helst motiv man ønsker, jeg startede med at google “Outline birds” og fandt så disse, tegnede dem over på papir og gik igang, man kan også gå på opdagelse i børnenes malerbøger, der er også tit gode, simple, motiver man kan kaste sig over 🙂 🙂

Det er også en hyggelig lille aktivitet, som man nemt kan have de lidt større børn med til, bare pas på nallerne, alu kan godt skære lidt..

Har lavet en lille DIY, som du kan finde HER

 

God fornøjelse – Fru Ø <3

 

 

 

 

 

 

11292905_10207015781499881_1104609287_n

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Copyright © 2015-2018 Fru Ø All rights reserved.
This site is using the Multi Child-Theme, v2.2, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com