0

sygeplejerske – nej tak

Posted by FruØ on 27. maj 2015 in Nye indlæg |

Min mand ligger på langs efter en brok-operation, det har han gjort i snart en uge og jeg har haft lynende travlt med at nurse ham, passe børn, gøre rent, købe ind, slå græs  osv osv..

– skiltet på plæneklipperen med “easy starter”  er iøvrigt falsk reklame – av min arm

 

Det går heldigvis fremad med manden, han er ved at trappe ud af morfinen og han kan deltage en smule i madlavning, tøjvask og rengøring og er der noget jeg har lært den sidste uge, så er det at lidt har også ret 🙂 —- og at jeg never-ever skal være sygeplejerske… BUM

Ikke fordi jeg ikke gerne vil passe op og nusse om min mand, for dét vil jeg.. lidt for meget faktisk, jeg føler ikke jeg har slappet rigtigt af et øjeblik fordi jeg hele tiden er ´på´ … hele tiden på vagt overfor om han nu mangler saft, en pude, er sulten osv… og tror  faktisk også at han syntes det er ret irriterende ind i mellem 😉 😀

Men satser på at han snart er på benene igen <3

 

 

11258694_10206971674757240_425386979_n

 

 

Så derfor har der været lidt stille på bloggen, for  i dag er faktisk første gang siden sidste onsdag at jeg har haft tid til at sætte mig en time ved computeren, og jeg har endda en opskrift klar til jer..uhhhh 🙂

en sød lille BitteBams, og opskriften er lige HER

 

Hyggelige Hæklehilsner – Fru Ø <3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Copyright © 2015-2018 Fru Ø All rights reserved.
This site is using the Multi Child-Theme, v2.2, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com