2

Pres – pres – preeeeessssssssss pååååå

Posted by FruØ on 2. oktober 2015 in Nye indlæg |

Har været under et voldsomt pres de sidste par dage, kusinen er SÅ tæt på termin og jeg havde jo lovet at hækle en dukke til babyen, som altså kommer sådan cirka lige om lidt.. det håber kusinen i hvert fald 😉

Det startede egentlig fint nok, kusinen havde fundet en opskrift til mig, så det var jo faktik bare om at komme igang – så dét gjorde jeg jo selvfølgelig… …. garn, hæklepind,saks, nål.. klar

Men – en er jo nok en smule perfektionistisk, med nogle ting, og den opskrift fungerede bare slet for mig, rodet skrevet, og resultatet (for jeg blev faktisk næsten færdig med den) var bare sletsletslet ikke som jeg i min lille hjerne havde forestillede mig at kusinen gerne ville have den (og det var bare sådan noget jeg lige vidste?)

Nå, men efter et par dages tænkepause skrev jeg sammen med den vordende mor og spurgte om det skulle være den opskrift hun havde sendt eller om jeg måtte improvisere, og dét måtte jeg – heldigvis så vi aftalte at hvis hun lige krydsede benene og ikke pressede for meget – bare lige en uges tid mere 😉

Ja så skulle jeg nok nå at blive færdig 😀

Og det gjorde jeg så, skrev, hæklede og fik lavet en fin Dukke Julie til den lille ny <312025458_10208162464486239_1595311939_n

 

Så kæreste kusine… nu må du PRESSSSSEEEE 😀 vi glæder os til at hilse på den lille ny <3

 

Hyggelige hæklehilsner

 

Fru Ø <3

Opskriften på Dukke Julie finder du lige HER

 

Besøg også gerne min facebook side <3

2 Comments

  • Lonny Aggergaard siger:

    Jeg synes du er helt fantastisk, og kan læse, at det ved din kusine du er😀🌹et forhånds tillykke med det nye familiemedlem, er sikker på at dukken bringer masser af glæde, lykke og tryghed🌹🌹🌹

    • FruØ siger:

      Mange tak for de pæne ord <3 de varmer rigtigt meget, og det var virkeligt på et hængende hår jeg blev færdig med dukken, for den lille ny kom til verden samme dag som jeg postede mit indlæg 😀 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Copyright © 2015-2018 Fru Ø All rights reserved.
This site is using the Multi Child-Theme, v2.2, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com