2

Fra “ME TO YOU” bamse <3

Posted by FruØ on 31. marts 2017 in Nye indlæg |

 

 

Jeg har længe været ret så forelsket i de skønne Me to you bamser, de findes jo i et utal af varianter på nettet, både syet, strikket, tegnet og hæklet, og både i købe og gratis versioner, men nu skulle det altså være, så jeg har brugt de sidste par dage på at lave min egen opskrift og  hækle denne skat <3 syntes selv den er blevet sød, og da jeg har allerede har fået mange henvendelser på opskriften, har jeg nu brugt dagen på at skrive den ind her, så skulle nogle have lyst, findes opskriften på denne lækre sag lige her 😀

 

Og det bedste…. den er helt gratis <3<3<3

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Copyright © 2015-2018 Fru Ø All rights reserved.
This site is using the Multi Child-Theme, v2.2, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com