0

XXL Hækling

Posted by FruØ on 8. august 2017 in Nye indlæg |

 

Elsker at hækle store ting, så da min søn på 5 år ønskede sig en stor lakridspibe, Måtte jeg straks i gang med at google efter en opskrift, men trods søgning fandt jeg kun små lakridspiber og ikke det jeg søgte, Men så måtte jeg jo selv igang, og her er hvad jeg fik hæklet – en Stor Lakridspibe på ca 50 cm, hæklet i dobbelt 8/4 bomuldsgarn.

 

 

 

Jeg fik vildt mange henvendelser på facebook fra folk som ønskede at få opskriften, så jeg skyndte mig at skrive og spørge Malaco og fik heldigvis lov til at offentliggøre opskriften så alle mine medhæklere og andre lakridspibe-elskere også kan få  deres egne XXL LAKRIDSPIBE 🙂

OPSKRIFTEN FINDER I HER – LAKRIDSPIBE XXL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den store Lakridspibe er hæklet i dobbelt  8/4 bomuldsgarn og de 2 små er hæklet i enkelt 8/4 bomuldsgarn

og den lille sorte klat er en almindelig lakridspibe – ikke hæklet 😉

 

 

Opskrift HER:  LAKRIDSPIBE XXL PDF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Copyright © 2015-2018 Fru Ø All rights reserved.
This site is using the Multi Child-Theme, v2.2, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com